Mobojobo decoration

88878 Tuna Desková hra SQUARE

Tento vynikající kus od oblíbené značky Tuna máte možnost najít zrovna dnes za příznivou cenu! Nyní nakoupíte za 787 Kč.
EAN: 123456789
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Tuna
787

Vyzkoušejte deskovou hru z ryze ČESKÉ dílny. Desková hra byla navrhnuta v České republice, kde se také celá hra vyrábí. Hra se zpravidla hraje na více kol. Jedno kolo hry trvá kolem 20 min. Záleží na tom jakou taktiku hráči zvolí a jak rychle někdo udělá chybu.
Je to hra, která nepodporuje jen paměť a strategické schopnosti, ale i soutěživost a kolektivní spolupráci. Hráči se musí hlídat navzájem, jelikož má každý snahu, aby bylo v banku co nejvíce žetonů a současně se musí snažit, aby byl právě on kdo vyhraje bank. V této hře se každý hráč snaží dostat své figurky do vítězné řady.
Není to hra jen pro děti, ale je velmi vhodná i pro dospělé a seniory. Pro všechny, kdo si chtějí při hře bystřit svou mysl a mít kupu zábavy. Hraje se o žetony, ale může se jistě hrát i o drobné. Počet kol se řídí tím, dokud mají hráči volné žetony nebo nedojdou drobné. Tato hra je pro chytré a soutěživé lidičky.
Obsah balení:

1 x desková hra

 
Deskové hry od Ladislava Tuny